Boeidelen

Wil je je dak ook een mooie uitstraling geven met nieuwe boeidelen?

Boeidelen van kunststof zijn een oplossing voor je schildersprobleem. Zeker wanneer je nog hout hebt dan is het verstandig om de schilder elke vijf jaar te laten komen. Dit heeft namelijk te maken met onder andere de weersinvloeden. Denk hierbij aan de kou, regen, wind en natuurlijk de warmte van de zon. De verf beschermt het hout, zodat het niet gaat verweren of rotten. Alleen kost het aardig wat om je gevel goed in de verf te laten zetten. Wat zeg je ervan wanneer ik zeg dat ik een oplossing hier voor heb gevonden? Straks hoeft je gevel nooit meer geschilderd te worden.

Kunststof

Boeidelen in verschillende kleuren

De oplossing hiervoor vond ik bij Keralit. Eigenlijk hadden mijn buren de oplossing gevonden, maar dat terzijde. Keralit biedt namelijk kunststof boeidelen aan. Het kunststof neemt een serie voordelen met zich mee ten opzichte van hout. Het belangrijkste is het onderhoud, want die is nu namelijk minimaal. Aangezien kunststof niet gevoelig is voor vocht, hoef je je ook geen zorgen te maken voor rottingsprocessen. Door de gebruikte kunststoffen behoudt je gevel ook zijn kleuren. Dit maakt een schilder overbodig, want je hoeft alleen maar een emmertje sop te maken om ze netjes en schoon te houden. Dit maakt ze dan ook geschikt voor plekken waar je niet gemakkelijk bijkomt, zoals bijvoorbeeld een dakkapel.

Nieuwbouw

Het aanbod bestaat uit meer dan tien verschillende kleuren. Dit geeft je woning de uitstraling die je ook zocht, zonder bang te hoeven zijn dat ze hun kleur verliezen. Hierbij kan ik me voorstellen dat je niet goed weet welke kleur het mooiste zal staan. Dit probleem had ik namelijk ook. Daar hebben ze bij Keralit ook wat op gevonden. Je kan namelijk kleurmonsters opvragen, zodat je die thuis rustig kan bekijken. Deze monsters bieden ze je gratis aan, als dat nou geen service is.