Afdekzeil kopen?

Wil je machines, meubels of materialen afdekken, zodat deze niet zo snel vuil worden en zullen beschadigen? Dan is het zeker een goed idee om een afdekzeil te kopen. Elk artikel is natuurlijk anders en daarom kennen wij een partij waar je afdekzeilen kunt kopen die je op maat kunt laten maken. Benieuwd waar dit kan? We leggen het aan je uit in deze blog.

Afdekzaal op maat

Voor het kopen van een afdekzeil op maat raden we je aan om een kijkje te nemen bij Nettenshop. Bij deze partij kun je een afdekzeil kopen in diverse afmetingen. Daarbij kun je kiezen uit afdekzeilen met ingeslagen zeilogen of met Tenax Loxx drukknopen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Zorg er altijd voor dat je een afdekzeil bestelt in een ruim formaat, want op deze manier weet je zeker dat jouw producten hieronder passen. Per zeil kun je precies invullen in welke lengte- en breedtemaat je het zeil wenst. Heb je nog een voorkeur wat betreft de kleur? Dan kun je dit ook aangeven.

Aanbod

Bij Nettenshop vind je afdekzeilen die gemaakt zijn van diverse materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gaaskleed van fijn geweven HDPE kunststof. Hierbij is het mogelijk om tegen een extra toeslag een extra sterk doek te bestellen. Deze is voorzien van twee lagen. Dit doek is uitermate geschikt als zandbakdoek. Een ander doek die je kunt bestellen is een PVC doek. Dit doek is voorzien van gaatjes voor luchtdoorlatendheid. Het is eventueel ook mogelijk om deze te bedrukken met jouw logo of een tekstbedrukking. Tot slot kun je bij Nettenshop terecht voor Bisonyl doeken. Deze doeken zijn erg geschikt voor het afdekken van een auto, zwembad of container.

Meer weten over afdekzeilen bestellen?

Bij Nettenshop vind je een ruim aanbod afdekzeilen. Bekijk dus het aanbod en ontdek welk doek er het beste past bij jou. Kom je er zelf niet helemaal uit? En heb je dus advies op maat nodig? Of heb je nog een aantal vragen over de service? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten.