Picknicktafel hardhout en vandalisme

De coatings van picknicktafel hardhout hebben een lange weg afgelegd. Buiten genieten van een maaltijd in een plaatselijk park, stadion of buitenlocatie zorgt voor een geweldig uitje. Tijd die u in de natuur doorbrengt, verandert uw saaie, thuisblijvende, wat-te-doen-dag in een dag van anticipatie, ontspanning en goede tijden. Wie wil er nu niet meer van? Een kwaliteit, gemakkelijk schoon te maken, metalen picknicktafel of parkbank kan deze activiteiten versterken door het middelpunt of middelpunt te creëren voor uw dagelijkse evenementen, van spelletjes, maaltijden en voorbereidingsruimtes tot de verzamelplaats voor koelboxen en tassen.

Ontspannen zitten

Maar een geweldige picknicktafel wordt gemakkelijk de beste plek om op een informele, ontspannen manier te zitten, bij te praten met vrienden en familie, waarbij de verloren kunst van het gesprek en persoonlijke interactie wordt hersteld. Kwaliteit, bruikbare en esthetisch aantrekkelijke tafels stimuleren eenvoudig het gebruik van de ruimte voor bijeenkomsten en evenementen. Een picknicktafel die echter in verval is, versplintert, kapot, gesneden of vernield is, ontmoedigt niet alleen mensen om hem te gebruiken, maar zorgt er ook voor dat bezoekers het hele gebied afwijzen en die ruimte beschilderen als vies, gevaarlijk en onverzorgd. Niemand wil een familiepicknick houden in een gebied dat als vaag, onbeheerd en duidelijk in verval wordt beschouwd.

Picknicktafel hardhout makkelijk doelwit voor vandalen

Willekeurige vandalistische daden zijn altijd een probleem geweest voor iedereen die verantwoordelijk is voor de zorg en het onderhoud van openbare verzamelplaatsen. Meer specifiek is parkvandalisme een probleem, omdat het een van de meest waarschijnlijke plaatsen is om een ​​picknicktafel vernield te zien worden. Dit type schending is ook een van de grootste stokpaardjes van parkmanagers, rangers en verzamelruimtemanagers. Ze zien het voortdurend, en het is “weliswaar vermoeiend”. Het is één van die herhalende problemen die de leidinggevenden voortdurend moeten controleren en oplossen.

Perfecte canvas

De oudere picknicktafel hardhout vormt het perfecte canvas voor graffitikunstenaars en amateur-houtsnijders en kondigen alles aan, van een politieke overtuiging tot hun huidige emotionele toestand, tot een nieuwe liefdesbelang. Al dit leesmateriaal is er dan voor de volgende groep bezoekers om de hele dag te zien, te lezen en mee te leven, zo niet langer. Onnodig te zeggen dat als de graffiti vulgariteit bevat, het ongemakkelijk zal zijn voor een gezin met kleine kinderen, of een groep picknickers die daar de dag willen doorbrengen, alleen om de handelingen van anderen te verdoezelen of voortdurend te verbergen. Er is opgemerkt dat er wat vandalisme is vanwege ontevreden of ontevreden gasten. Dus hoewel een deel van het vandalisme willekeurig kan plaatsvinden, kan het ook een teken zijn dat bezoekers ontevreden of ontevreden zijn over iets in het park.