Gevelbekleding

Gevelbekleding laten vervangen


Gevelbekleding

Prachtige gevelbekleding

Wie had een idee dat gevelbekleding echt een verschil kon maken voor de uitstraling van je huis? We hebben zodra we hoorden dat deze vervangen moest worden een bedrijf ingeschakeld om ons daarbij te helpen. Binnen een paar weken was onze gevel vervangen. Onze gevelbekleding ziet er beter uit dan ooit. Ik ben ontzettend blij met deze verandering want het is zo goed te zien. Als een huis gaandeweg iets vervalt, dan heb je daar geen erg in. Het is zoals het is en als je niet weet dat je iets moet onderhouden, dan gebeurt dat vaak ook niet. Nu het eenmaal gedaan is, realiseer ik mij dat ik het veel eerder had moeten doen. Zelfs de kosten ervan vielen erg mee, dat was een mooie meevaller.Gevelbekleding

 

Een mooier huis

Zoals ik al zei is de verandering ontzettend duidelijk te zien aan de gevel. Mensen die ons huis eerder niet gezien hadden vragen zich af of het nieuwbouw is. Dat is het natuurlijk niet, maar het zou er echt voor door kunnen. Ik krijg nu zelfs zin nog veel meer te laten vernieuwen en verbouwen. Misschien dat we er ook nog voor kiezen een aanbouw te laten plaatsen. Echter moeten we daarvoor een architect inschakelen. Ik weet niet of dat dit jaar nog haalbaar is, maar een wens is het zeker.

Ik kan het iedereen aanraden zijn huis goed te onderhouden. Ook aan de buitenkant! Als je een huurhuis hebt hoef je daar niet zo snel bij stil te staan. Heb je gekocht, dan ben je daar zelf verantwoordelijk voor.