Zelf kweken

Zelf uw eigen groente kweken is ontzettend leuk, leerzaam en lekker! Het is ook niet heel erg lastig, echter zijn de ideale omstandigheden wel van groot belang. Want met weinig zonlicht en een te koude omgeving, kunnen de plantjes zomaar wegblijven.

Kweekverlichting

De allerbelangrijkste factor om te kunnen kweken, is goede kweekverlichting. Zonder licht zal er niet zoveel gaan groeien. Maar ook al blijft de zon uit, er zijn genoeg mogelijkheden om voor het juiste licht te zorgen. Op de website kweekverlichting.nl is altijd de ideale lichtbron te vinden!

kweekverlichting-header-1200-x-70-4

LED verlichting voor kweken

Kweekverlichting is echter wel een investering, het neemt immers energie. Toch zijn hier ook de nodige voordelen in te behalen, door bijvoorbeeld LED groeilampen. Niet alleen is LED verlichting energiezuinig, de lampen gaan ook langer mee in vergelijking met reguliere lampen en de lampen worden niet zo warm. Dit is wel zo veilig, en veiligheid gaat natuurlijk voorop.

Geschikte kweekverlichting

Voor iedere kweek is er geschikte verlichting, speciaal voor een groei- en bloeifase of verlichting die goed is voor een hele cyclus van de plant. Wilt u uw kweek beginnen met een zaadje of begint u met een stekje? Het maakt niet uit, voor iedere kweker zijn de juiste omstandigheden te creëren!

Ontwikkeling in verlichting

Natuurlijk wordt ook verlichting alsmaar doorontwikkeld om zo zuinig mogelijk de beste resultaten te geven. Blijf ook op de hoogte van de nieuwste en beste kweekverlichting!