2015topmypalmshop

Het grote assortiment van Mypalmshop.nl

brahea-edulis_wp_Voor een opdracht van een klant van mij moest ik op zoek gaan naar diverse exotische planten. De klant had een lijst gegeven met de planten die hij wilde hebben en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die deze planten voor een goede prijs zou kunnen leveren.

Goede tip

cycas-revoluta_wp_Van een collega van mij had ik een hele goede tip gekregen om te kijken op de website van Mypalmshop.nl. Omdat ik niet zo goed wist waar ik moest beginnen heb ik maar een kijkje genomen op Mypalmshop.nl. Wat mij in eerste instantie verbaasde was het grote assortiment dat zij aanboden.

Alle exotische planten die op het lijstje stonden kon ik vinden op deze website. Toen ik de prijzen had vergeleken met andere bedrijven kwam ik tot de conclusie dat de planten bij Mypalmshop.nl het goedkoopste waren. Ook toen ik op zoek ging naar ervaringen van mensen die ook bij dit bedrijf hadden besteld, vond ik alleen maar goede reacties.

Voordat ik ging bestellen had ik nog contact opgenomen met de klantenservice voor advies over de planten en de levertijd hiervan. Door de medewerker ben ik heel erg vriendelijk geholpen en daarom heb ik dezelfde dag nog de bestelling geplaatst.

Toen de planten binnenkwamen kon ik er direct mee aan de slag. Toen de opdracht afgerond was kon ik de klant alles laten zien. De klant was heel erg tevreden en dat kwam ook doordat ik alle planten voor een hele mooie prijs kon bestellen!