tuinset balkon

Creëer de ideale zithoek in de tuin met een loungeset

Als je aangenaam in jouw eigen tuin wilt zitten heb je natuurlijk een goede loungeset nodig. Met een loungeset kun je gezellig met de familie of met wat vrienden buiten bij elkaar zitten, bijvoorbeeld om lekker te borrelen of om samen te eten. Er zijn veel verschillende soorten loungesets te koop. De prijzen van een loungeset kunnen behoorlijk variëren, van enkele honderden tot wel duizenden euro’s. Een handige tip bij het aanschaffen van een loungeset, is om goed te kijken of er een mooie loungeset aanbieding is. Hierdoor wordt de beslissing vaak een stuk makkelijker gemaakt en geniet jij van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Hartman tuinmeubelen

Als je door het tuincentrum of de bouwmarkt loopt ben je ongetwijfeld wel eens tuinmeubelen van Hartman tegengekomen. Hartman is namelijk een populair merk dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Als je kiest voor een Hartman loungeset, kies je voor een kwalitatieve en trendy tuinset van goede kwaliteit. Hierdoor kun je jarenlang van de loungeset genieten, zonder bang te hoeven zijn dat de loungeset snel slijt of zijn kleur zal verliezen.

Maak gebruik van een beschermhoes

Als je eenmaal een geschikte loungeset hebt gevonden, wil jij hier natuurlijk zo veel mogelijk gebruik van maken, zonder de levensduur te verkorten. Ook al heb je gekozen voor een kwalitatieve loungeset, het is altijd aan te raden om gebruik te maken van een beschermhoes. Met een beschermhoes zorg je ervoor dat het water goed van de loungeset af kan lopen. Hierdoor verleng je niet alleen de levensduur van de loungeset, maar kun je ook direct droog zitten als het net geregend heeft. Een beschermhoes zorgt er ook voor dat de kussens op jouw loungeset niet beschadigd of verkleurd raken door de verschillende weersinvloeden. Breng je voor een langere tijd een beschermhoes aan, bijvoorbeeld voor de winter? Dan is het verstandig om alle loungekussens en sierkussens in de schuur of een speciaal opberghok op te bergen om deze te beschermen.