Inhouse wonen, ruime collectie aan meubelen

Liefde voor interieur. Dat is waar Inhouse wonen voor staat. Dit familiebedrijf is altijd op zoek naar de nieuwste trends en inspiratie om mooie en hoogwaardige meubels te ontwikkelen. En dit zie je ook terug in hun collectie. Deze is betaalbaar, erg uitgebreid en op gebaseerd op drie woonstijlen. Deze stijlen zijn modern, landelijk en industrieel. In hun collectie kun je banken, fauteuils, stoelen en tafels vinden. Dat niet alleen: ook is er een aanbod van woonaccessoires, zoals verlichting, vloerkleden,  kussens en wanddecoratie. Inhouse wonen heeft het dus allemaal! 

Een bank voor iedereen

Iedereen wil wel een mooie en comfortabele bank in z’n huis. Je besteed er immers veel tijd door. Daarom is het ook niet zo gek dat Inhouse wonen zo’n groot en divers aanbod heeft. Zo zit er voor iedereen wel een perfecte match tussen. De uitvoeringen lopen uiteen van een 2-zitsbank tot wel een 3,5-zitsbank. Of heb jij in je woonkamer een hoek die je optimaal wil gebruiken? Dan is een Inhouse hoekbank het juiste antwoord! Ze zijn verkrijgbaar in de leder, microleder of stof. Let op: weet ongeveer wat je wil, want de stof-en leder collectie bestaat uit meer dan 250 soorten! 

Inhouse wonen: diverse meubels voor iedereen

Niet is er alleen een groot aanbod in banken. Ook is er een uitgebreid en divers aanbod in tafels, stoelen, fauteuils en kasten. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en groottes: van een stenen salontafel tot een houten eettafel voor vier personen. Ook de stoelen en fauteuils komen in uiteenlopende vormen voor. Zo heb je mooie stoffen barkrukken voor bij je keukenbar. Maar ook hebben ze loveseats in hun collectie. Dan heb je natuurlijk ook nog de kasten. Afhankelijk van jouw smaak, de beschikbare ruimte en budget kan je hier de perfecte kast vinden. Of het nou een vitrinekast is waarin je je verzameling servies wil plaatsen of een boekenkast voor je boeken en planten. Je kunt het hier allemaal vinden. 

Zelf samenstellen

Inhouse wonen biedt ook nog een extra service aan: het samenstellen of op maat laten maken van jouw meubelstuk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen Inhouse bank of tafel samen te stellen. Bij de banken kun je denken aan het aanpassen van de opstelling, bekleding of kleur. Maar ook is het mogelijk om extra relax functies toe te voegen, zoals een verstelbare zitting of een kantelbare rugleuning. Bij tafels is het bijvoorbeeld mogelijk om de afmetingen aan te passen of andere type poten te kiezen. Wat betreft de stoelen kun je aanpassingen doen in het materiaal, de poten en rugleuningen. Ook kun je extra elementen toevoegen zoals wieltjes of armleuningen. 

De Inhouse garantie 

Het is altijd fijn om garantie op je meubelstuk te krijgen. Het is toch wel een investering en je wilt er zo lang mogelijk van genieten. Daarom biedt Inhouse wonen een garantie van 5 of 7 jaar aan. Hier kun je zelf voor kiezen. Het bestaat uit een constructie service, vlekkenservice en textile protector. In het geval van lederen meubels krijg je er ook nog onderhouds- en reinigingsproducten bij.