INDUSTRIËLE BARKRUK

De voordelen van barkrukken buiten

Barkrukken buiten zijn goed bestemd tegen alle weersomstandigheden. Regen, wind zon, warmte. De buiten barkrukken kunnen alles aan. Een barkruk voor buiten is anders dan een barkruk voor binnen. Je kunt de buiten barkruk aan een paar dingen herkennen. Ze zijn van stevig materiaal gemaakt, hierdoor kunnen ze altijd buiten blijven staan, je hoeft dus niet spontaan naar buiten te rennen en alles binnen te halen omdat het gaat regenen. Ook zijn de buiten barkrukken voorzien van UV-bescherming tegen de zon, dit zorgt ervoor dat geen verkleuring krijgt.

De barkrukken buiten bestaan vooral uit het materiaal polypropyleen (kunststof). Deze worden bij sommige barkrukken verstevigd met glasvezel. Zo buigt de barkruk minder snel door door de warmte en zal die minder snel breken door de kou.

INDUSTRIËLE BARKRUK JORIS

Waar moet je op letten

Als je een barkruk aanschaft zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Je kijkt eerst naar het gebruik, wil je ze voor in de tuin als particulier gebruik of wil je ze voor grote aantallen in een horecagelegenheid. Je kan bij grote inkopen ook een volume korting scoren. Dit kan je altijd navragen. Ook moet je kijken of je de barkruk het hele jaar buiten staan of dat je hem ook wilt kunnen opbergen, dus dat ze stapelbaar zijn. Dan kijk je naar het design, of je de barkruk wilt laten aanvullen in je interieur. De UV-bescherming is ook belangrijk om naar te kijken. Als laatste kijk je naar de comfort, zoals een zitleuning of een voetensteun.