Natuurvriendelijk & Snel Mollen Verjagen? Lees onze tips!

Ongewenste bewoners in uw huis kunnen uw woonplezier behoorlijk verpesten. Ieder huis, en vooral oudere huizen, bevat wel een aantal muizen of spinnen. Wanneer het er opeens veel worden dient u echter op te passen. Wanneer u een ongedierteplaag vermoedt, kunt u dan ook het beste de ongediertebestrijding inschakelen.

mollen-bestrijden

Veelvoorkomende soorten ongedierte in Nederland

Er bestaan verschillende soorten die in Nederland regelmatig voor overlast zorgen. Enkele bekende voorbeelden zijn: zilvervisjes, muizen, rioolvliegjes, mollen, mieren en wespen. Ook schimmels vallen onder ongedierte en kunnen door de ongediertebestrijding worden verholpen.

Mollen bestrijden

Mollen zijn al sinds jaar en dag een probleem voor woningeigenaren, niet alleen binnen maar ook buiten het huis. Mollen verjagen staat voor sommige mensen met een gazon elke zomer op de planning. Gelukkig kunt u de beestjes nu met carbid voor een langere tijd verjagen.

Redenen om een expert in te schakelen

Iedere plaagsoort is weer anders. Hierdoor moet u ook voor iedere plaagsoort andere maatregelen nemen. Mollen bestrijden is een gespecialiseerde taak bijvoorbeeld. Zij herkennen gemakkelijk de plaagsoort en weten ook direct hoe ze uw overlast kunnen verhelpen. De ongediertebestrijding beschikt ook over speciale bestrijdingsmethodes. Ze hebben hun methodes speciaal afgestemd op de plaagsoort en kunnen hierdoor erg specifiek handelen. Hierdoor sterven er bij het bestrijden van een plaag geen andere soorten. Bovendien werken ze vaak met speciale methodes die niet schadelijk zijn voor het milieu. Mollen carbid zal de diertjes bijvoorbeeld niet doden.

Alle beestjes kwijt

Er bestaan bovendien ook soorten die niet bestreden mogen worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij bijen. U kunt rondom uw huis zowel van bijen als van wespen overlast hebben. Wanneer u te maken heeft met wespen, kan een nest gemakkelijk door en specialist verwijderd worden. Een bijennest wordt meestal door een imker verwijderd en meegenomen.