Onderdelen voor je trampoline

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets kapot gaat aan je trampoline, het is dan vervelend want je wilt deze zo snel mogelijk weer gemaakt hebben om er weer lekker op te kunnen springen. Gelukkig hebben ze bij 12springstrampolines ook alle onderdelen van een trampoline om je trampoline snel te kunnen repareren, op deze manier maak je snel weer de mooiste salto’s op je favoriete trampoline. Heb je een defect onderdeel, neem contact op met een van de medewerkers die je zeker kan helpen.

12springstrampolines

Veiligheid bij de trampoline

Voor kinderen en volwassenen is bij gebruik van een trampoline veiligheid een van de belangrijkste aspecten, tijdens het springen wil je niet de kans hebben dat je van de trampoline afvalt. Om dat tegen te gaan zijn de meeste exemplaren bij 12springstrampolines voorzien van een veiligheidsnet om vallen buiten de trampoline tegen te gaan. Op deze manier kun je de kinderen met een gerust hart laten springen zonder dat er ongelukken gebeuren. Als ouders is dit een belangrijke vereiste bij de aankoop van een trampoline.

De beste en veiligste trampoline

Ben je op zoek naar een trampoline dan wil je naast de beste trampoline, ook een veilig exemplaar. Bij 12springstrampoline wordt er net zoveel aandacht besteedt aan de veiligheid als het comfort tijdens het springen, je bent er zeker van dat je ook kwalitatief de beste trampoline hebt om lekker op te springen. Voor zowel kinderen als volwassenen springen er op los, je kunt zelf de keuze maken of je een wat stuggere veren wilt hebben of soepele veren.