taxushagen

Een mooie haag van taxus

Wanneer je een mooie natuurlijke afscheiding voor je tuin zoekt, dan kan je dat doen met taxushagen. Juist ook omdat de taxus een conifeer is die hier heel geschikt voor is. Dat komt omdat deze langzaam groeit en gemakkelijk te snoeien en onderhouden is. Daardoor kan je er dus ook lange tijd op een goede manier mee werken. Het is zeker ook een geschikte boom om te gebruiken in allerlei soorten tuinen. Je kunt ermee dan ook alle kanten op.

taxushagen

Altijd een mooie haag

Naast het gemak in onderhoud heeft de haag natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo is het onder andere zo dat deze boom altijd mooi groen blijft. Je haag is daardoor het gehele jaar door van dezelfde kwaliteit. Omdat de boom ook nog eens heel oud kan worden. Is de taxus ook nog eens heel geschikt voor de lange termijn. Je kunt er op een goede manier mee zorgen voor afscherming van je eigen terrein. Het is een belangrijk voordeel ervan.

taxushagen

Direct laten aanplanten

Het is zeker ook aan te raden om de haag direct aan te planten. Hoe eerder je dit doet, hoe snelle je kunt genieten van een mooie groene haag. Ook wanneer je zelf helemaal niet zo bedreven bent in het tuinieren. De specialist plant deze dan voor je aan. Ook kan je het snoeien aan de kenners overlaten wanneer dat nodig is. Op die manier weet je dus ook zeker dat je er op de lange termijn goed van kan blijven genieten.