Tuinaarde

Zelfs de meest levenloze tuin kan worden verjongd door het toevoegen van biologische tuingrond aan het gebied. Het bevat de juiste balans van voedingsrijke grond en is niet te los of te dik om steuninstallatie en vochtretentie te ondersteunen. Biologisch tuinieren kan u helpen uw planten gezond te houden terwijl u tegelijkertijd flair aan uw tuinontwerp toevoegt. Organische grond combineert goed met plantaardige micro-organismen, dus het is gemakkelijk te onderhouden, en het bevat nuttige voedingsstoffen die gunstig zijn voor uw planten. Planten die stikstof, humuszuur, kalium en fosfor bevatten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in organische vormen en maken een goede boost voor de bodemstructuur van uw tuinen.

Groei-stimulatie

Fertiliserend-gebaseerde meststoffen bieden de beste ondersteuning voor plantengroei. Ze bevatten vaak complexe koolhydraten en micro-voedingsstoffen die direct beschikbaar zijn om in te planten. Plant voedsel, vooral stikstof, is essentieel voor de ontwikkeling van planten. Het biedt de nodige energie om plantengroei en ontwikkeling mogelijk te maken, evenals de bouwstenen die nodig zijn om de stoffen te creëren die nodig zijn voor plantengroei en de groei van de individuele plantenonderdelen. Vochtigheid is essentieel voor de gezondheid van uw tuingrond. Wanneer u pesticiden, herbiciden en andere chemicaliën op uw tuinbodem aanbrengt, raken ze in de grond geabsorbeerd en werken ze op de voedingsstoffen in. Om ervoor te zorgen dat deze chemicaliën een effect hebben, moet de grond in de juiste balans zijn om deze chemicaliën te laten opnemen. Planten hebben een gezonde grond nodig om goed te produceren. Een goede big bag tuinaarde is hier de juiste basis voor.

Bodemsoorten

Er zijn twee soorten tuingrond die vaak voorkomen; klei en zanderige bodems. Beide hebben hun eigen specifieke vereisten om ze in leven te houden en in uw tuin te bloeien. Kleibodems behouden bijvoorbeeld meer vocht dan zanderige bodems. Daarom, als je op zoek bent naar een beetje meer vocht in tuin, kun je in een paar centimeter klei in je grond-mix mengen. Een gebrek aan vocht is de nummer één reden dat planten niet gedijen. Inheemse planten bevatten de juiste hoeveelheden micro-voedingsstoffen en voedingsstoffen, maar als u geen tuingrond van inheemse grond plant, ontbreken de benodigde micro-voedingsstoffen in uw mix. Het is belangrijk dat je geen doe-het-zelf nieuwe tuinbed bodemmix gebruikt die te veel van een of meer van deze voedingsstoffen bevat. Het is het beste om een complete mix van deze voedingsstoffen in de mix van de inheemse grond op te nemen. Je moet er ook voor zorgen dat de nieuwe tuinbeddenmix een goede hoeveelheden magnesium, kalium en calcium omvat. Het is ook belangrijk om te overwegen om organische materie aan uw tuingrond toe te voegen.