staal-look-binnendeur-design-1

Binnendeuren maken je inrichting écht af

Binnendeuren zitten vaak al in een huis wanneer je een huis koopt, het zou raar zijn als je een huis koopt zonder deuren. Alleen wanneer je een nieuw huis laat bouwen zitten hier natuurlijk niet standaard deuren in. Maar deze blog gaat over het vervangen van de huidige binnendeuren, dit zien we namelijk steeds vaker gebeuren en dit heeft een belangrijke reden.

Binnendeuren kunnen namelijk uw interieur écht afmaken en ruimtes in je huis tot leven brengen. Binnendeuren zijn er in alle soorten en maten en dus voor ieder wat wils. Steeds vaker zien we dat mensen hun huidige saaie binnendeuren laten vervangen door binnendeuren die een kamer helemaal af maakt.

Verschillende soorten binnendeuren

Binnendeuren zijn er in alle soorten en kleuren en kunnen precies op maat gemaakt worden. Hele populaire binnendeuren zijn de klassieke en moderne binnendeuren met glas. Wanneer je een huidige deur vanaf de gang naar de woonkamer of keuken vervangt door een binnendeur met glas kan dit voor veel extra licht zorgen. Zowel voor extra licht vanuit de gang naar de andere ruimte maar ook vanuit de andere ruimte de gang in.

Schuifdeuren worden ook steeds populairder, zowel enkele als dubbele schuifdeuren. Dubbele schuifdeuren om ruimtes af te sluiten zijn al wat langer te koop maar er zijn steeds meer enkele schuifdeuren beschikbaar. Binnendeuren die op zij geschoven kunnen worden geven een hele speelse look aan je inrichting. Deze binnendeuren zijn ook weer te leveren in verschillende stijlen, zoals hout, barndeuren of schuifdeur met een print.

Dé trend van dit moment zijn stalen binnendeuren. Deze binnendeuren geven een stoere trendy look aan je inrichting. De deuren zijn compleet gemaakt van staal met grote glazen ruiten. De deuren zijn erg zwaar maar gaan soepel open.

Zoals je ziet zijn er een hoop mooie opties om je huidige saaie binnendeuren te vervangen door nieuwe binnendeuren.