Huis opkopen

Na een sterfgeval bij mij in de familie heb ik een woning geërfd. Een geluk bij een ongeluk misschien, maar in mijn geval niet. Want ik heb zelf al een eigen huis en een tweede erbij is niet te betalen.

Ik en mijn gezin zijn gelukkig in onze huidige woning dus we hadden besloten om het geërfde huis op te laten kopen. Zo kwamen we er hopelijk snel van af en zonder al te hoge kosten. En met wat geluk konden we er een mooi bedrag voor krijgen.

Na met een aantal gebeld te hebben en een te laag bod te hebben ontvangen kwam ik uit bij de website van snelhuisverkopen.nl

Het stuk over je huis opkopen goed doorgelezen en na een kort overleg met mijn vrouw heb ik gebeld. Een kort intake gesprek, gratis taxatie en twee dagen later ontvingen we het bod. Het was meer dan wat we hadden gehoopt en gezien het feit dat er geen hypotheek op het huis zat was alle winst meegenomen.

Stel je voor, twee weken later was alles bij de notaris geregeld. Zonder bijkomende kosten en zonder stress. Voor mijn oudste zoon heb ik zijn rijbewijs in een keer betaald en we zijn met het gezien naar het Caribisch gebied op vakantie gegaan. Super!