Hoe maak ik een nieuwe tuin?

Het is heerlijk om op een zomerse middag in de tuin te zitten. De zon op je gezicht, een wijntje in je hand en de vogels die fluiten zijn de ingrediënten voor een ontspannen middag. Veel mensen in Nederland hebben een tuin, maar er zijn maar weinig mensen die ook echt kunnen genieten van hun tuin. Het grootste probleem daarvan is dat de tuin niet mooi is aangelegd. Er mist bijvoorbeeld een terras of er is helemaal geen groen in de tuin. Groen in de tuin is altijd erg belangrijk. Wil jij weer kunnen genieten in je eigen tuin? Laat de hovenier Blaricum dan een nieuw tuinontwerp voor jouw tuin maken!

Tuinontwerp

De eerste stap naar een nieuwe tuin is om een tuinontwerp te laten maken door Kous Hoveniers. Zij zullen in overleg met jou een tuinontwerp maken. Het enige dat je hoeft te doen is aan te geven wat je graag in de tuin wilt hebben en welke planten en bloemen je eventueel mooi vind. De hovenier zal jouw wensen verwerken in een tuinontwerp. Weet je niet wat je mooi vindt of wat je in je tuin wilt hebben? De hovenier maakt eenvoudig op eigen kracht een tuinontwerp voor je klaar.

Bouw

De volgende stap is de bouw van de tuin. Als je eenmaal akkoord bent met het tuinontwerp, is het tijd om het tuinontwerp echt te maken. Alles zal worden verzorgt door de hovenier. Je hoeft er zelf niets meer aan te doen. Voor je het doorhebt zit jij op die zonnige middag met een wijntje in de tuin te genieten van de zon én van je nieuwe tuin!