Hillhout: de beste voor tuinhout

De zomer is weer eens aangebroken en bij mooi weer wil er natuurlijk in de tuin gezeten worden. Het is dan ook de perfecte tijd om de tuin een opknapbeurt te geven! Voor de mensen die houden van hout in de tuin, maar hier niet al te veel geld aan willen uitgeven, is Hillhout de optie! De tuinmeubelen en -decoratie is te vinden in verschillende soorten hout. Zo valt er voor iedereen wel iets te vinden wat in de smaak zal vallen.

De Hillhout collectie

Om Hillhout te representeren, staan hieronder een paar voorbeelden van wat er te vinden is op de website.

Kijk bijvoorbeeld naar overkappingen. Er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om overkappingen. De mogelijkheden zijn te vinden bij Hillhout. Overkappingen zorgen ervoor dat het tuinseizoen verlengd wordt en dat er langer buiten kan zitten. Bij verschillende uitvoeringen van de overkappingen zijn er optionele glazen schuifwanden te vinden. De schuifwanden zorgen er niet alleen voor de het warmer blijft en dat de overkapping langer gebruikt wordt, het ziet er ook nog eens chiquer uit.

Is een overkapping niet genoeg? Kies dan voor een tuinhuis! De meeste uitvoeringen zijn verkrijgbaar met een luifel van twee, drie, vier of vijf meter breedte. Alle tuinhuizen zijn gemaakt van topkwaliteit met verstevigde dakbalken en gordingen (een balk aangebracht in de lengterichting van het dak). Vele tuinhuizen zijn ook nog eens te vinden in kleur, als de look van hout iets te veel wordt in de tuin.

Om de tuin af te schermen en te zorgen voor een beetje meer privacy, zijn hekken altijd gewild. Er bestaan veel verschillende uitvoeringen van hekken. Er zijn klassiekere modellen, maar er bestaan ook moderne vormen. Alle hekken zijn, net zoals de andere tuinhout, in verschillende soorten hout en verschillende kleuren te vinden.

Voor de jongere kinderen kan het leuk zijn om een buitenspeeltoestel hebben en om veilig te spelen in eigen tuin. Zelfs deze zijn de vinden bij Hillhout! Speeltoestellen van een schommelzitje tot een volledig speeltoestel (inclusief een trap, glijbaan, tweede verdieping en dak) zijn allen te vinden bij Hillhout.

Extra’s

Hout moet een beetje bijgehouden worden over de jaren heen. Het moet voldoende afgewerkt worden en soms zullen er dingen zoals schroeven vervangen moeten worden. Dit zorgt er allemaal voor dat het tuinhout lang mee zal gaan. De houtbescherming, verduurzaming en accessoires, zoals schroeven, coating en betonpoeren zijn allemaal te vinden op de Hillhout website. Zo kan er lang genoten worden van de gekochte artikelen.

Zoals eerder gezegd, zijn de bovenstaande, vernoemde artikelen maar een klein beetje van wat de Hillhout collectie te bieden heeft. Zoek je naar tuinhout? Ga dan naar Hillhout!