tuinset sale

Het hele jaar door een mooie tuin

Grote tuinen, beplante bedrijfsterreinen, prachtige hofjes. Van groen worden we allemaal vrolijk. Van onkruid niet. Over de begroeiing vergt groenonderhoud veel tijd en kennis. Ieder seizoen vraagt om ander groenonderhoud. In het onderhoudsplan wordt er rekening mee gehouden met de seizoenen. Elk jaargetijde brengt zijn eigen uitdagingen mee.

Felco produceert snoeischaren en snoeizagen

Felco begrijpt dat niet voor iedereen hetzelfde formaat snoeischaar geschikt is. Daarom zijn er Felco snoeischaren voor mensen met grote handen, kleine handen en voor linkshandige en rechtshandige mensen. Felco staat voor kwaliteit, maar messen worden in verloop van tijd nou eenmaal minder scherp. Daarom verkoopt Felco ook slijpstenen en extra messen. Kijk op vakhandel.nl voor een felco snoeischaar kopen.

Goede redenen voor Grisport

Er zijn verschillende goede redenen aan te halen voor het van Grisport werkschoenen kopen. In eerste instantie maken de werkschoenen bijvoorbeeld gebruik van PU- TPU en nitril rubber loop zolen. De werkschoen bevat een schokabsorberend systeem.  Mede hierdoor ondersteunen de Grisport veiligheidsschoenen de enkel en de hiel op zo optimaal mogelijke wijze. Mede deze aspecten zorgen er voor dat Grisport werkschoenen een ideale mix hebben gevonden tussen comfort en veiligheid. 

Welke Organische Meststof is het meest doelgericht?

Welke organische mest aanschaffen die bij jouw tuin past, hangt af van de situatie waarin jouw tuin zich verkeert. Is het gazon net opnieuw aangelegd? Heeft het gazon al een bemesting gehad? Heb je wel of geen mos in het gazon? Er zijn veel factoren waar naar gekeken moet worden voor het kiezen van de meest geschikte meststof.  Dit is niet altijd even makkelijk. 

Succesvolle gewasbescherming

Voor een succesvolle gewasbescherming wordt geadviseerd om gewasbescherming biologisch als uitgangspunt te nemen. Chemie kun je inzetten ter ondersteuning en/of correctie van biologische processen. Biologische gewasbescherming of bestrijding wordt steeds belangrijker. Schadelijke insecten zijn namelijk steeds minder gevoelig voor een aantal chemische gewasbeschermingsmiddelen